Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
SHARP SHAPE

SHARP SHAPE ECO YOGA MAT WATERMELON

Saltea de yoga Cod: 123426
Vândut
Descriere
Cu salteaua de yoga ECO YOGA MAT WATERMELON de la Sharp Shape vei avea parte de antrenamente ușoare. Designul frumos cu logo-ul brandului se ...
Descriere

SHARP SHAPE ECO YOGA MAT WATERMELON

Cu salteaua de yoga ECO YOGA MAT WATERMELON de la Sharp Shape vei avea parte de antrenamente ușoare. Designul frumos cu logo-ul brandului se va potrivi perfect cu stilul tău. Este confecționată din microfibre de piele întoarsă și cauciuc natural, care nu alunecă. După antrenament, salteaua se rulează rapid și se prinde cu ușurință cu ajutorul unei benzi inclusă în preț, pentru ca tu să o poți transporți într-un mod confortabil. De asemenea, salteaua are proprietăți de absorbție excelente - cu cât mai mult transpiri, cu atât ea este mai aderentă. După terminarea exercițiilor șterge-o cu o lavetă umedă și puțin detergent lichid și las-o la uscat într-un mediu ventilat. O poți spăla și în mașina automată la un program delicat, cu apă rece, fără înălbitor, doar cu puțin detergent. Depozitează salteaua cu imprimeul în sus, într-un loc ferit de umezeală și raze solare.
  • design cu pepeni verzi
  • curea pentru transport
  • certificat SGS-REACH

Specificaţii

Material
strat superior: microfibre din piele întoarsă
Material 1
strat inferior: 100 % cauciuc natural
Lățime
61 cm
Lungime
183 cm
Greutate
2.5 kg
Cod produs
123426
Codul furnizorului
JI0270
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
SHARP SHAPE