MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Sevylor PUDDLE JUMPERS DELUXE

Dispozitiv de plutire pentru copii - Sevylor (4551002206)

Ultimele produse din stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

74,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
94,99 Lei   Economisiți: 20,00 Lei (21 %)
Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Sevylor PUDDLE JUMPERS DELUXE

Un dispozitiv de plutire Plaváček frumos pentru cei care intră pentru prima dată în apă! Acesta constă dintr-o vestă mică cu aripioare de înot pentru tinerii înotători. Vesta de înot Plaváček reprezintă garanția siguranței copilului în timp ce este în apă. Designul inteligent permite mișcarea naturală și o libertate mai mare pentru cei mici în timp ce înoată și se joacă prin apă. Vesta de înot susţine partea superioară a corpului deasupra apei şi împiedică răsucirea accidentală a copilului. Plaváček va deveni în curând un prieten popular al tinerilor înotători şi va oferi părinţilor o senzaţie de siguranţă.
  • pentru cântărirea copiilor: 15-30 kg
  • certificat conform standardului: EN1318-1

Specificaţii

Numărul articolului 4551002206
Cod producător 205657
Material spumă poliuretanică rigidă cu material din poliester
Greutatea 170 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Sevylor PUDDLE JUMPERS DELUXE

Preţ: 74,99 Lei