MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Sensor WOOL SPODKY M

Lenjerie funcțională de bărbați (1816000026)

Descriere

Sensor WOOL SPODKY M

Colanți funcționali de bărbați Sensor WOOL SPODKY M , confecționați din material cu combinație unică din poliester pe interior și lână Merino de calitate înaltă, din Noua Zeelandă. Principalul avantaj al acestei combinări, este acela că poliesterul accelerează evacuarea transpirației din interior spre lâna exterioară, care are proprietăți unice de prevenire a mirosurilor neplăcute și, de asemenea, are proprietăți excelente de termoreglare. Stratul subțire de poliester din interior previne iritația, la persoanele care sunt sensibile la lână. Lenjerie intimă este perfectă pentru sporturi în condiții meteorologice extreme la: turism montan, schi-alpinism, alpinism.

  • croiala este confecționată din poliester în partea interioară și lână Merino de calitate premium
  • rezistență împotriva mirosurilor neplăcute
  • lână Merino de calitate premium din Noua Zeelandă
  • previne senzația de umezeală, evacuează transpirația de la corp
  • Merino conține lanolină, care are proprietăți antibacteriene permanente

Specificaţii

Numărul articolului 1816000026
Cod producător 15400002
Material 36% Merino Wool, 61 % poliester, 3% lycra
Tehnologie Lână merino, Merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Merino

Lenjeria funcțională Sensor este confecționată din lâna merinos de calitate, din Noua Zeelandă. Lâna merinos este foarte confortabilă, datorită fibrelor moi și lungi, absoarbe și evacuează în mod ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Sensor WOOL SPODKY M

Preţ: 109,99 Lei