MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Sensor WOOL DR M

Tricou funcțional de bărbați (1804000066)

Descriere

Sensor WOOL DR M

Tricou funcțional de bărbați Sensor WOOL DR M cu mâneci lungi, confecționat din combinații de material poliester pe partea interioară și bumbac Merino de calitate superioară din Noua Zeelandă. Principalul avantaj al acestei asocieri, este că poliesterul accelerează transportul de transpirație la stratul de lână spre exterior, prevenind formarea de mirosuri și are funcție excelentă de termoreglare. Stratul interior din poliester subțire, elimină simțul de iritare pentru persoanele care sunt sensibile la acest fenomen. Lenjeria poate fi utilizată pe ambele părți și este ideală pentru sport în condiții climatice extreme: alpinism, schi-alpinism.

  • combinații de structuri de poliester la interior și lâna de calitate Merino
  • rezistență împotriva mirosului neplăcut
  • lână de calitate înaltă Merino din Noua Zeelandă
  • previne senzația de umiditate, evacuează transpirația spre exterior
  • Merino conține lanolină, care are proprietăți antibacteriene permanente.

Specificaţii

Numărul articolului 1804000066
Cod producător 15400001
Material 36% Merino lână, 61% poliester, 3% lycra
Tehnologie Lână merino, Merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Merino

Lenjeria funcțională Sensor este confecționată din lâna merinos de calitate, din Noua Zeelandă. Lâna merinos este foarte confortabilă, datorită fibrelor moi și lungi, absoarbe și evacuează în mod ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

184,99 Lei(40%) 109,99 Lei

SensorWOOL SPODKY M