Sensor FLOW SET

Set copii (1821000041)

Descriere

Sensor FLOW SET

Lenjerie funcțională Sensor FLOW SET, adecvată pentru activități sportive desfășurate în condiții cu vreme mai rece. Partea dorsală este elastică și periată cu tehnologia Pech finish, datorită căreia este plăcută la atingere și mai mult, oferă confort termic sporit. Croială anatomică și cusături plate, în combinație cu o termoreglare foarte bună și parametri mari de evacuare a transpirației, toate pentru confort maxim.

  • Lenjerie funcțională adecvată pentru sporturi de iarnă
  • țesătură elastică periată pe interior
  • interior periat cu tehnologie Peach finish
  • cusături plate
  • croială ergonomică
  • adecvat ca strat mediu

Specificaţii

Cod producător 16200079
Material 96% poliester, 4% elastan
Greutate 160 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

AxisSET KIDS COOLMAX

179,99 Lei(27%) 129,99 Lei

SensorFLOW SET

139,99 Lei(21%) 109,99 Lei

SensorDOUBLE FACE SET BEARS

209,99 Lei(50%) 104,99 Lei

KlimatexALFI SET 18 JNR

159,99 Lei(21%) 124,99 Lei

ProgressSS BAMBOO SET-G