Sensor DOUBLE FACE SET BEARS

Costum copii (1821000043)

Descriere

Sensor DOUBLE FACE SET BEARS

Set funcțional de copii Sensor DOUBLE FACE SET BEARS cu construcție specială, care permite purtarea pe ambele fețe, fiecare față cu alte proprietăți termice. Partea tricoului marcată cu "plus" are suprafață de micropoliester, care se recomandă pentru spaţiile interioare, unde temperaturile sunt mai ridicate. Partea marcată cu "minus" este din fibre tăiate de micropoliester și se poartă din interior în condiții cu vreme mai rece. Diferența de temperatură dintre cele două fețe, măsurată în laborator, este de 3,6°C.

  • 2 în 1 pentru două situații diferite de temperatură
  • material moale și foarte confortabil
  • cusături plate
  • partea din spate prelungită
  • croială ergonomică
  • utilizare versatilă (sport, oraș)

Specificaţii

Numărul articolului 1821000043
Cod producător 18200050
Material 100% poliester
Greutate 160 g/m²
Tehnologie Double face

Tehnologii utilizate

Double face

Lenjeria de corp Senzor Double Face este o formă inovatoare de folosire a unui articol de îmbrăcăminte la două condiții diferite de temperatură. Double este un material special de două straturi. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

159,99 Lei(21%) 124,99 Lei

ProgressSS BAMBOO SET-G

144,99 Lei(51%) 69,99 Lei

SensorDOUBLE FACE G

114,99 Lei(30%) 79,99 Lei

KlimatexDUCI

199,99 Lei(10%) 179,99 Lei

DevoldACTIVE KID LONG JOHNS

144,99 Lei(3%) 139,99 Lei

ColumbiaMIDWEIGHT CREW 2

179,99 Lei(27%) 129,99 Lei

CraftSET BASELAYER JR