Select REPLIKA SWEDEN

Minge de handbal (628_BLUE-YELLOW)

Nu este în stoc

89,99 Lei cu TVA

Preţ iniţial: 174,99 Lei   Economisiți: 85,00 Lei  (48 %)

SFAT: Fă clic pe butonul de mai jos și vezi alte produse asemănătoare

Sau vizualizează următoarele produse Select

Produse alternative

144,99 Lei 194,99 Lei (25%)

SelectSOLERA

84,99 Lei 129,99 Lei (34%)

SelectMUNDO

79,99 Lei 129,99 Lei (38%)

SelectMUNDO

Descriere

Select REPLIKA SWEDEN

Minge de handbal Select REPLIKA SWEDEN, este replica mingii oficiale a campionatului European feminin, organizat în Suedia. Este fabricată din piele sintetică moale și rezistentă și dispune de cameră patentată Zero-Wing pentru o formă optimă. Prindere excelentă. Mingea a fost cusută manual.
  • cusută de mână
  • prindere excelentă
  • piele sintetică moale

Specificaţii

Cod producător 628_BLUE-YELLOW
Material HPU 1000

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.