MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Scott VAPOR LS

Ochelari schi (8731063810)

Descriere

Scott VAPOR LS

Ochelarii de schi VAPOR sunt o noutate absolută în gama progresivă de ochelari Scott. Pentru sezonul 2019/2020 cu acest model s-a prezentat un nou tip de cadru, care este parțial liber. Acest cadrul are nu numai un aspect nou, dar mai ales o inovație în legătură cu fluxul de aer, care împiedică aburirea lentilelor. Nouă este, de asemenea, și cureaua largă, cu modele elegante. O vedere clară plină de confort vor asigura o experiența maximă la schiat. Acești ochelari de schi fotocromatici sunt dotați cu lentile Scott LIGHT SENSITIVE care se colorează automat în funcție de la intensitatea luminii solare. Aceste lentile sensibile la lumină pot fi purtate pe orice vreme. Datorită universatilități lentilei, nu mai trebuie să schimbi ochelarii în funcție de lumina de afară. Light Sensitive se adaptează singură.
  • lentilă fotocromatică
  • bandă anti-alunecare No-slip, din silicon
  • 3 straturi de spumă cu formă ergonomică
  • mai ventilată
  • sistem de ventilație ram air 2.0
  • rama nu este pe toată circumferința
  • lentilă cu tratament NoFog™ care previne aburirea

Specificaţii

Numărul articolului 8731063810
Cod producător 271809-6314-341
Lentile fotocromatice
Utilizare lentilă vreme însorită, înnorată
Cadru Scott, ventilație ACS, 3 straturi de spumă, curea de silicon
Permeabilitate lumină S1-S3
UV filtru da
Lentile polarizate nu

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

649,99 Lei(14%) 554,99 Lei

ScottCHASE 2 PLUS

714,99 Lei(27%) 519,99 Lei

ScottLIGHT VEST M'S ACTIFIT PLUS L

Produse alternative

999,00 Lei(29%) 704,99 Lei

ScottLCG COMPACT

999,00 Lei(25%) 739,99 Lei

ScottLCG EVO

799,99 Lei(18%) 649,99 Lei

ScottVAPOR

929,99 Lei(50%) 464,99 Lei

ScottLINX