Scott TRAIL 20 LS/FIT JR

Șort copii (7623000740)

Descriere

Scott TRAIL 20 LS/FIT JR

Croială lejeră, material cu uscare rapidă, elastic în 4 direcții, șort detașabil în interior cu bazon pentru copii. Acestea sunt caracteristicile de bază ale acestui model. Pantalonii scurți Scott TRAIL 20 LS/FIT JR sunt adecvați pentru orice tânăr ciclist.

  • material cu uscare rapidă
  • șort interior detașabil
  • croială lejeră

Specificaţii

Numărul articolului 7623000740
Cod producător 270580-GREY
Material 50% poliester, 41% poliamidă, 9% elastan
Croială regular
Buzunare la interior nu
Tehnologie DRYOZONE DWR, DUROXPAND

Tehnologii utilizate

DRYOZONE DWR

DRYOzone DWR se află în prima linie de apărare împotriva vremii nefavorabile. De pe materialul impermeabil apa se scurge, nu se absoarbe în interior, astfel chiar și în cele mai umede condiții, vei ...

DUROXPAND

Materialul DUROxpand, elastic în 4 direcții permite libertatea de mișcare și adaptabilitatea în expedițiile care necesită o mobilitate mai mare.     ELASTIC ÎN 4 ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

249,99 Lei(40%) 149,99 Lei

CraftBIKE JR

54,99 Lei

ArcoreJULES

219,99 Lei(31%) 149,99 Lei

CraftBIKE XT JR

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

KlimatexHOBIT