Scott LCG EVO

Ochelari schi (8731063812)

Descriere

Scott LCG EVO

Noii ochelari progresivi de schi SCOTT LCG EVO reprezintă un pas înainte în domeniul echipamentelor pentru schi. Modelul LCG EVO se bazează pe seria anterioară LCG, care a fost premiată de American Gear Institute. Acești ochelari de schi, cu cadru parțial au un sistem unic de schimbare a lentilelor care este simplu și sigur. În pachet vei găsi încă două lentile, pe care le poți folosi în funcție condițiile vremi. Sunt echipamentul adecvat pentru schi! Acești ochelari de schi au o lentilă SCOTT ENHANCER care este perfectă pentru condiții de vreme schimbătoare. Lentila clarifică vederea în condiții de lumină slabă, dar în același timp te protejează perfect de soare în zilele senine. Lentilele de rezervă SCOTT ILLUMINATOR se folosesc atunci când vizibilitatea este slabă. Lentilele ILLUMINATOR sunt perfecte chiar și pe o vreme foarte rea, atunci când în condiții de lumină scăzută, îmbunătățește conturul obiectelor și îmbunătățește vederea. Se pot folosi chiar și pe o vreme schimbătoare, deoarece sunt viabile și în plin soare.
  • Lentilele SCOTT Enhancer (CAT. S2) și SCOTT Illuminator (CAT. S1
  • bandă anti-alunecare No-slip, din silicon
  • construcție structurată
  • sistem specific de înlocuire a lentilelor
  • 3 straturi de spumă cu formă ergonomică
  • un model nou, parțial fără ramă
  • sistem Fit
  • inclusiv lentile suplimentare (Cat. S1
  • carcasă subțire pentru lentilele de rezervă

Specificaţii

Numărul articolului 8731063812
Cod producător 271806-0005-312
Lentile lentilă dublă cu formă sferică SCOTT OptiView
Utilizare lentilă vreme însorită, înnorată
Cadru construcție structurată, sistem specific de înlocuire a lentilelor
UV filtru da
Lentile polarizate nu

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

649,99 Lei(14%) 554,99 Lei

ScottCHASE 2 PLUS

714,99 Lei(22%) 554,99 Lei

ScottLIGHT VEST M'S ACTIFIT PLUS L

Produse alternative

999,00 Lei(29%) 704,99 Lei

ScottLCG COMPACT

899,99 Lei(21%) 704,99 Lei

ScottVAPOR LS

964,99 Lei(3%) 929,99 Lei

RED BULL SPECTMAGNETRON

799,99 Lei(18%) 649,99 Lei

ScottVAPOR