Scott BUSTLE JR

Cască de ski copii (1996)

Produse alternative

294,99 Lei(25%) 219,99 Lei

SalomonKIANA

279,99 Lei(10%) 249,99 Lei

BlizzardVIVA VIPER

554,99 Lei(46%) de la 294,99 Lei

NeonHERO

Descriere

Scott BUSTLE JR

Cască schi Scott BUSTLE JR pentru copii cu o rezistență și protecție ridicate. Casca este reglată pe capul copilului - asigurând astfel o potrivire perfectă.
  • ABS cu EPS
  • sistem Hat Lock Fit
  • G-Vent
  • Cool Plug
  • 7 orificii pasive
  • sistem R.A.S. pentru reglarea circumferinței capului

Specificaţii

Numărul articolului 1996
Cod producător 1996
Greutate 450 g
Tehnologie Passive Ventilation, G-Vent, SISTEM DE PRINDERE RAS

Tehnologii utilizate

Passive Ventilation

Ventilație pasivă prin orificii NACA pe partea din față și din spate a carcasei, pentru a menține temperatura adecvată în interiorul căștii.

G-Vent

G-Vent este cel mai avansat sistem de ventilație SCOTT. Orificiile situate pe partea din față a căștii, chiar deasupra ochelarilor, direcționează aerul prin rama ochelarilor și, prin ...

SISTEM DE PRINDERE RAS

Gamă largă a sistemului de prindere RAS, pe care îl vei aprecia mai ales la căștile pentru copii.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.