Transport gratuit pentru membrii Clubului la cumpărături de peste 100 lei! Află mai multe 

Cum schimb produsele?

 1. Produsele nepurtate și nefolosite achiziționate prin intermediul eshop-ului pot fi schimbate de clienții neînregistrați în termen de 30 de zile, iar de membrii Sportisimo Club în termen de 90 de zile de la primirea coletului.
 2. Poți solicita produse de orice valoare pentru schimb. Diferența de plată rezultată va fi plătită de către client la livrare sau eventual rambursată prin contul IBAN completat în formular.
 3. Cel mai bine este sa trimiți produsele pe care dorești să le înlocuiești în ambalajul original. De asemenea, acestea trebuie să fie nepurtate, nedeteriorate și potrivite pentru revânzare. Împachetează coletul cu atenție pentru a evita deteriorarea lui în timpul transportului.
  ! Lenjeria intimă (costume de baie, sutiene, slipi etc.) nu este acceptată dacă nu a fost achiziționată prin opțiunea de livrare la adresă)
 4. Pregătește-ți două documente importante – factura (bonul) pe care ai primit-o în colet și formularul tipărit și completat: Formular schimb produse. Dacă nu ai imprimantă, atunci poți face formularul de mâna pe o foaie albă. Pune ambele documente în colet împreună cu produsele returnate.
 5. Trimite coletul printr-un curier rapid către singurul punct de colectare disponibil. Compania de transport este la alegerea ta, deoarece solicitarea curierului și taxele de transport vor fi suportate de către tine la trimitere. Te rugăm, să nu trimiți coletul prin Poșta Română.
 6. Adresa de retur:

  SPORTISIMO RO
  Tel: +40 312 295 310
  Calea Vitan, Nr. 55-59
  Spațiul FE05-06, Centrul Comercial București Mall, Etaj 1
  Cod Poștal 031281, Bucureşti, Sectorul 3
 7. Predă coletul prin opțiunea Standard către Cargus, DPD, Fan Courier sau Nemo Express etc.
 8. Produsele sunt schimbate la depozitul central din Republica Cehă, de unde sunt apoi trimise. Perioada de schimb este de obicei cinci zile lucrătoare de la primirea confirmării. Cu toate acestea, în cazuri excepționale, procesul poate dura 8-10 zile lucrătoare.

Ghid video despre cum să schimbi sau să returnei produsele din E-shop.