1. Produsele fără semne de uzură și nefolosite achiziționate prin eshop pot fi returnate în oricare dintre magazinele noastre din România.  Apoi poți cumpăra din magazin orice alte produse disponibile în magazin. Dacă alegi un produs mai scump sau ieftin, vei plăti sau primi diferența dintre prețuri la casa de marcat. Dacă nu alegi nimic în momentul returnării, atunci îți vom rambursa banii.
  2. Te rugăm să returnezi produsele în ambalajul lor original. De asemenea, produsele trebuie să fie neutilizate, nedeteriorate, inclusiv cu toate accesoriile și potrivite pentru revânzare.
  3. ! Lenjeria intimă (costume de baie, sutiene, slipi etc.) nu este acceptată dacă nu a fost achiziționată prin opțiunea de livrare la adresă). Produsele  din oferta Ultima bucată nu pot fi schimbate, doar returnate.
  4.  Predarea produselor trebuie să fie insoțită de bonul fiscal sau factură. Dacă achiziția a fost plasată ca și client înregistrat, atunci vei găsi factura în contul tău de client Sportisimo. Dacă nu ai un cont Sportisimo, te poți înregistra în câteva minute, iar toate documentele din comenzile viitoare vor fi păstrate în contul tău.