Salomon WAYFARER LT PANT W

Pantaloni outdoor de damă (L40218700)

Produse alternative

de la 249,99 Lei 349,99 Lei (28%)

HannahMARLEY II

269,99 Lei 339,99 Lei (20%)

ColumbiaBUCK MOUNTAIN PANT

284,99 Lei 429,99 Lei (33%)

HannahSTEFFI

164,99 Lei 259,99 Lei (36%)

ALPINE PROIGREA 2

Descriere

Salomon WAYFARER LT PANT W

Pantaloni de femei Salomon WAYFARER LT cu design inspirat de cel mai vândut model de pantaloni Wayfarer, sunt mai lejeri și permit o utilizare universală. Produs original cu greutate redusă, perfect pentru turism montan dar și pentru orice altă activitate. Este confortabil, flexibil și respinge apa și murdăria. Îmbracă-ți acești pantaloni excelenți și bucură-te de fiecare drumeție/excursie montană.
  • tehnologia AdvancedSkin Shield oferă protecție împotriva vântului și zăpezi, dar și respirabilitate în același timp
  • UPF 50 oferă protecție împotriva razelor solare UVA și UVB
  • Sistemul bluesign® este o soluție pentru producția textilă durabilă. Elimină substanțele nocive de la începutul procesului de producție și este supus standardelor pentru producția sigură, care protejează mediul. În consecință, articolele de îmbrăcăminte rezultate sunt conforme cu cerințele stricte de siguranță globală ale clienților și, de asemenea, oferă clienților siguranța că cumpără un produs durabil
  • bucle pentru curea
  • genunchi cu formă anatomică
  • Închidere clasică cu fermoar

Specificaţii

Cod producător L40218700
Material 86% poliamidă, 14% elastan
Fit croială dreaptă
Buzunare exterioare 3 (2x cu fermoar, 1x la spate)
Tehnologie AdvancedSkin SHIELD

Tehnologii utilizate

AdvancedSkin SHIELD

Tehnologie care vă protejează în mod fiabil împotriva zăpezii, vântului și a frigului, dar prin utilizarea de materiale respirabile unice, permite eliminarea excesului de căldură și de ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

229,99 Lei 339,99 Lei (32%)

SalomonDEEPSTONE W

17,99 Lei 22,99 Lei (21%)

Hi-TecSAMAS

554,99 Lei 714,99 Lei (22%)

SalomonRANGER JKT W

144,99 Lei 219,99 Lei (34%)

HeadNEVADA

109,99 Lei 144,99 Lei (24%)

SalomonELLIPSE SS TEE W