MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Salomon WAYFARER ALPINE PANT W

Pantaloni damă (LC1266800)

Produse alternative

Descriere

Salomon WAYFARER ALPINE PANT W

Pantalonii outdoor pentru femei Salomon WAYFARER ALPINE PANT au fost concepuți pentru a oferi o precizie maximă datorită croielii mulate și a tivului elastic în partea de jos. Sunt fabricați din material impermeabil, ușor, testat în teren.

  • croiala funcționașă se adaptează piciorului și are tiv elastic ce asigură precizie în timpul activităților în teren
  • material ușor, foarte rezistent, impermeabil și cu protecție împotriva razelor UV UPF50+
  • talie elastică moale, plată și lată
  • finisare DWR fără PFC asigură impermeabilitate
  • AdvancedSkin Shield
  • UPF 50
  • țesătură elastică
  • țesătură cu certificat bluesign®
  • tiv elastic
  • genunchi formați

Specificaţii

Numărul articolului LC1266800
Cod producător LC1266800
Material 86 % poliamidă, 14 % elastan
Căptușeală 100 % poliester
Croială Alpine fit
Buzunare la exterior 3 (2x laterale cu fermoar, 1x pe picior, cu fermoar)
Greutate 210 g
Tehnologie DWR, AdvancedSkin SHIELD

Tehnologii utilizate

DWR

Materialul DWR (Durable Water Repellency) îmbunătățit, are un strat special de înveliș care este impermeabil. Picăturile de apă sau zăpadă, se scurg imediat din material. Datorită ...

AdvancedSkin SHIELD

Tehnologie care vă protejează în mod fiabil împotriva zăpezii, vântului și a frigului, dar prin utilizarea de materiale respirabile unice, permite eliminarea excesului de căldură și de ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.