Salomon RANGE JKT M

Geacă softshell de bărbați (LC1062900)

Produse alternative

464,99 Lei(38%) de la 284,99 Lei

HannahBERN

489,99 Lei(36%) 309,99 Lei

HannahBOOR

Descriere

Salomon RANGE JKT M

Această confortabilă geacă multifuncțională Salomon RANGE este confecționată din softshell rezistent, care te protejează de vânt și ploaie ușoară. În același timp este foarte plăcută la piele, datorită materialelor folosite. O poți purta atât în oraș, cât și la munte.

  • tehnologia AdvancedSkin Shield oferă protecție împotriva vântului și frigului, dar și respirabilitate și confort termic
  • UPF 50 oferă protecție împotriva razelor solare UVA și UVB, protejează pielea de soare
  • elemente reflectorizante
  • fermoar pe toată lungimea
  • tratament DWR - datorită tratamentului special, materialul nu permite absorbția apei spre interior
  • tivuri ajustabile
  • manșete elastice

Specificaţii

Cod producător LC1062900
Material corp 92% poliamidă, 8% elastan| inserția interioară: 86% poliamidă, 14% elastan
Croială Active fit
Glugă fixă
Greutate 499 g
Tehnologie AdvancedSkin SHIELD

Tehnologii utilizate

AdvancedSkin SHIELD

Tehnologie care vă protejează în mod fiabil împotriva zăpezii, vântului și a frigului, dar prin utilizarea de materiale respirabile unice, permite eliminarea excesului de căldură și de ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.