Salomon PULSE HANDHELD

Husă bidon de apă (L40154900)

Produse alternative

Descriere

Salomon PULSE HANDHELD

Fii complet hidratat purtând această husă pentru bidon de apă Salomon PULSE HANDHELD. Datorită materialului ușor tip plasă poți stoca și un bidon de 500 ml. Ia-l și pornește la drum!
  • mărime universală
  • bidon moale lat de 500 ml inclus în ambalaj - reduce presiunea punctuală și îți permite să bei fără a trebui să comprimi volumul bidonului. temperatura max. 60 °C fără PVC, ftalați și bisfenoli
  • 1 buzunar pentru telefon mobil
  • 1 suport pentru chei
  • elemente reflectorizanteimpermeabilitate până la 500 mm

Specificaţii

Cod producător L40154900
Material material tip plasă 3D Mesh, Mini Ripstop
Număr de compartimente 2x (1 buzunar pentru telefon mobil, 1 suport de chei)
Greutate 440 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

214,99 Lei 264,99 Lei (18%)

SalomonBAG TRAIL 10

59,99 Lei

RuntoREACH

13,99 Lei

RuntoVECTRA