Salomon PRIMO WARM LS CN TEE M

Tricou termo bărbați (L40392200)

Produse alternative

434,99 Lei(41%) 254,99 Lei

Helly HansenLIFA ACTIVE SET

389,99 Lei(20%) 309,99 Lei

OdloPERFORMANCE BLACKCOMB SUW PANT

269,99 Lei(33%) 179,99 Lei

Under ArmourCG ARMOUR MOCK

Descriere

Salomon PRIMO WARM LS CN TEE M

Tricou termo de bărbați Salomon PRIMO WARM LONG SLEEVE CREW NECK care oferă o protecție termică excelentă și respirabilitate datorită materialului 3D, mișcarea aerului și confort și mai mult de atât întărește efectul îmbrăcămintei funcționale.
  • structură fără cusături cu material 3D adaptabil pentru amortizare mai bună și rezistență sporită
  • materialul utilizat evacuează transpirația și se usucă rapid
  • rezistență la mirosuri neplăcute
  • Sistemul Vent Air care maximizează evacuarea excesului de căldură de la corp
  • greutatea indicată este pentru mărimea M
  • tehnologia 37,5 menține umiditatea relativă și optimă a microclimatului corpului - rezultatul - confort termic excelent și de asemenea performanțe mai bune, de durată. Materialele concepute cu tehnologia 37,5 se usucă cu 5 ori mai rapid decât alte materiale asemănătoare. Tehnologia 37,5 folosește materiale naturale, astfel pielea ta nu va fi iritată cu chimice agresive. Particulele tehnologice active de 37,5 sunt încorporate permanent în fire, nu se descompun.

Specificaţii

Numărul articolului L40392200
Cod producător L40392200
Material 69% poliester, 28% poliamidă, 3% elastan
Zone de ventilație Air Vent System
Greutate 177 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.