Salomon M X-RACE SC + M XT12

Skiuri coborâre (L39953200)

Produse alternative

4 199,00 Lei(35%) 2 699,00 Lei

AtomicREDSTER G9 + X12

3 749,00 Lei(28%) 2 699,00 Lei

HeadWC REBELS I.SL SW + FF EVO 11

4 199,00 Lei(30%) 2 899,00 Lei

ElanSLX FUSION + ELX12

4 199,00 Lei(30%) 2 899,00 Lei

ElanGSX FUSION + ELX 12

Descriere

Salomon M X-RACE SC + M XT12

Arată-ți talentul pe pârtie cu aceste schiuri Salomon M X-RACE SC + M XT12! Schiurile X-Race SC sunt dotate cu toate tehnologiile de performanță ale brandului Salomon, care sunt folosite la modelele care sunt caracteristice prin performanțe unice, bazate pe lungime. Alege lungimea în funcție de raza virajelor pe care dorești să le execuți. Construcția nucleului S-Code și a plăcii laterale asigură stabilitate și aderență. Marginile laterale Active Contact Sidewalls oferă precizie pentru manevrabilitate, indiferent de viteză sau viraj.
 • laminat cu titan dublu
 • Două straturi de titan, fiecare pe o parte a nucleului, sporesc rezistența în zăpada grea. Precizie crescută, aderență pe margini și reacție mai bună a schiurilor
 • Carve Rocker - intrare mai facilă în viraje - carving mai precis - tranziție mai rapidă de pe o margine pe alta
 • Pulse Pad: stratul de cauciuc de pe margine, în zonele critice, asigură o deplasare continuă și contact mai bun al schiurilor cu zăpada.vârf și călcâi consolidat
 • Semi twin tail: ridicarea tălpii cu jumătate - manevrabilitate mai bună în orice condiții - obloanare mai bună a călcâiului - comportament mai tolerant al schiului
 • setare din fabrică (Factory Tune): bază cu densitate moleculară foarte mare și grafit. Oferă alunecare maximă, absorbție excelentă a cerii și rezistență la abraziune. Tratament nou de performanță Plus (structură F3)
 • tratament lucios Topsheet (strat superior)

Specificaţii

Cod producător L39953200
Teren pârtii amenajate
Viteză medie
Construcţie Zone laterale de contact active, dimensiuni progresive ale razei: construcție verificată la Cupa Mondială, 5 tăieturi speciale a marginilor pentru rază optimă a arcului, alege lungimea și performanța proprie, POWERLINE Titanium
Nucleu nucleu lemnos Full Wood S core
Sidecat 120/69/105 mm (155 cm), 120/69/104 mm (160 cm), 120/70/104 mm (165 cm), 120/71/99 mm (170 cm), 120/72/98 mm (175 cm)
Radius (lungime) 11 m (155 cm), 12 m (160 cm), 13 m (165 cm), 15 m (170 cm), 17 m (175 cm)
Legături sistem de legare X-Track (legături XT12)
Tehnologie Carver Rocker, Powerline Titanium

Tehnologii utilizate

Carver Rocker

Extrem de scurt și rocker jos în combinație cu un sidecat larg la vârf, asigură manevrabilitate și viraj ușor, fără să pierdeți din precizie și stabilitate pe margini.

Powerline Titanium

Sistem de amortizare activ din titan, performanță, control, confort și fiabilitate la schiuri pentru pârtie. Tubul de titan este introdus în învelișul de cauciuc, ceea ce ajută foarte mult la ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem schiurile

Experiență

 • începător – schiuri mai moi (nucleu din material compozit)
 • avansat – schiuri mai rigide (nucleu lemnos, armare - titan sau carbon)

Lungimea schiurilor (-5 până la -15cm sub înălțimea staturii în funcție de stil și experiență)

 • schiuri mai scurte - începători -15cm (mai ușor de manevrat, stabile la viteză mică, dar instabile la viteză mai mare)
 • schiuri mai lungi - avansați -5cm (mai greu de manevrat, dar mai stabile la viteză mai mare)

MAI MULTE INFORMAȚII ÎN SFATURI PENTRU ALEGERE

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.