Salomon ICEMANIA PANT M

Pantaloni de iarnă bărbați (1226041476)

Descriere

Salomon ICEMANIA PANT M

Pantaloni de iarnă pentru bărbați Salomon ICEMANIA PANT care permit o utilizare versatilă datorită materialului rezistent din nailon și elastic în patru direcții și grație cusăturilor profilate la căldură, care nu permit zăpezii să intre în interior. Materialul 60 g AdvancedSkin Warm reglează temperatura corpului și încălzește, indiferent de condiții meteo. Construcția reflectă căldura corpului pe care ulterior o menține în interior. În plus oferă confort la purtare.

  • Tehnologia AdvanceSkin Warm reglează temperatura corpului și încălzește, indiferent de condiții meteorologice. Construcția reflectă căldura corpului pe care ulterior o menține în interior. În plus oferă confort la purtare.protecție pe tiv
  • cusături 100% lipite
  • orificii de ventilație din material tip plasă pe partea inferioară a pantalonilor, din spate
  • genunchi ergonomici
  • talie de protecție împotriva zăpezii
  • posibilitate de ajustare a taliei
  • Motion Fit pentru libertate de mișcare maximă

Specificaţii

Cod producător LC1004200
Material material elastic în patru direcții
Croială croială lejeră
Greutate 688 g
Tehnologie AdvancedSkin Warm, MOTIONFIT, ADVANCEDSKIN DRY

Tehnologii utilizate

AdvancedSkin Warm

Această tehnologie ajută la controlul optim al temperaturii în orice condiții. Structura specială reflectă excesul de căldură departe de corp, dar menține nivelul optim de căldură pentru a ...

MOTIONFIT

Tehnologia MotionFit = Libertate de mișcare, croială perfectă și greutate redusă. Construcția se adaptează la mișcările corpului, este confortabilă și ușoară (se utilizează la protecțiile de ...

ADVANCEDSKIN DRY

Tehnologia AdvancedSkin DRY oferă protecție împotriva ploii, zăpezii și vântului din exterior. Membrana interioară asigură respirabilitatea și permite evacuarea transpirației pentru confort sporit.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

1 199,00 Lei(38%) 734,99 Lei

SalomonSTORMSEEKER JKT M

289,99 Lei(55%) 129,99 Lei

NorthfinderHUGHO

179,99 Lei(50%) 89,99 Lei

LottoZION

35,99 Lei(36%) 22,99 Lei

ArcoreMILLER

Produse alternative

1 449,00 Lei(17%) 1 199,00 Lei

SpyderDARE TAILORED PANT

1 349,00 Lei(32%) 914,99 Lei

DaineseHP2 P M1

844,99 Lei(20%) 669,99 Lei

SalomonSTORMRACE PANT M

1 399,00 Lei(21%) 1 099,00 Lei

O'NeillPM GTX MTN MADNESS PANTS

734,99 Lei(32%) 494,99 Lei

SalomonSTORMPUNCH PANT M

1 249,00 Lei(47%) 659,99 Lei

HaltiPUNTTI EVO