Salomon GLOVES PROPELLER DRY M

Mănuși iarnă bărbați (L36337300)

Produse alternative

Descriere

Salomon GLOVES PROPELLER DRY M

Mănuși softshell călduroase Salomon PROPELLER DRY cu palmă de pilele pentru aderență și un contact mai bun la prindere, protecție impermeabilă Advanced Skin Dry și tiv îngust, pe corp. Palma din piele îmbunătățește sensibilitatea și controlul asupra bețelor de schi și altor obiecte.
  • manșete scurte
  • închidere cu velcro
  • materialul pentru ștergere, plasat pe degetul mare, este foarte moale și permite ștergerea ușoară a zăpezii sau a apei de pe față, fără a irita pielea
  • adecvate pentru ecrane tactile

Specificaţii

Cod producător L36337300
Material 92% poliamidă, 8% elastan (softshell)
Material palmă piele de capră
Căptușeală 100% poliester
Izolație Thermolite® MICRO
Membrană AdvancedSkin Dry
Greutate 230 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

1 299,00 Lei(43%) 729,99 Lei

SalomonSTORMSPOTTER JKT M

744,99 Lei(34%) 489,99 Lei

SalomonOPEN PANT M

269,99 Lei(25%) 199,99 Lei

SalomonAGILE MID M

69,99 Lei(35%) 44,99 Lei

SensorBLACK ACTIVE ȘORT