Salomon ELEVATE FZ MID W

Hanorac de damă (1526001782)

Descriere

Salomon ELEVATE FZ MID W

Strat de mijloc Salomon ELEVATE FZ MIDLAYER - unul dintre straturile confortabile și excelente, prevăzute cu fermoar, perfect pentru uz zilnic.
  • Tehnologia AdvancedSkin Warm reglează optim temperatura corpului și încălzește, indiferent de condiții meteorologice.tratamentul UPF 50 oferă protecție împotriva razelor solare UVA și UVB
  • fermoar pe toată lungimea
  • tratament reflectorizant
  • material dublu melirat și încrețit, cu dungi pe spate
  • neutralizarea mirosului

Specificaţii

Numărul articolului 1526001782
Cod producător L40068400
Material 100% poliester
Greutate 406 g
Tehnologie AdvancedSkin Warm

Tehnologii utilizate

AdvancedSkin Warm

Această tehnologie ajută la controlul optim al temperaturii în orice condiții. Structura specială reflectă excesul de căldură departe de corp, dar menține nivelul optim de căldură pentru a ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

304,99 Lei(22%) 234,99 Lei

HeadPIAF

359,99 Lei(25%) 269,99 Lei

HannahMARLEY

54,99 Lei(38%) 33,99 Lei

ColumbiaEXPLORER CREW 2P

534,99 Lei(28%) 379,99 Lei

SalomonFORTALEZA GTX W

589,99 Lei(28%) 419,99 Lei

SalomonLYNGEN MID GTX W