Salomon CAP XA

Șapcă unisex (L40044300)

Nu este în stoc

99,99 Lei cu TVA

Preţ iniţial: 124,99 Lei   Economisiți: 25,00 Lei  (20 %)

SFAT: Fă clic pe butonul de mai jos și vezi alte produse asemănătoare

Sau vizualizează următoarele produse Salomon

Produse alternative

Descriere

Salomon CAP XA

Șapcă unisex Salomon XA Cap în versiune nouă cu aspect curat. Este ușoară și foarte respirabilă. În timpul alergării garantează confortul și greutatea redusă. Ventilație adăugată în partea de sus pentru mai mult confort în condiții cu vreme fierbinte.
  • Tehnologia AdvancedSkin ActiveDry a țesăturii tehnice AdvancedSkin îmbunătățește confortul la purtare prin menținerea pielii uscate și calde și prin protecția oferită, oriunde și oricând ai nevoie de ea.material mecanic elastic
  • banderolă cusută
  • sistem de ajustare cu ajutorul curelei Velcro®, care permite o fixare ușoară pe cap, după necesitate
  • protecție UPF 50+ împotriva razelor solare

Specificaţii

Cod producător L40044300
Material 100% poliester
Greutate 38 g
Tehnologie AdvancedSkin ActiveDry

Tehnologii utilizate

AdvancedSkin ActiveDry

Tehnologie care vă asigură un mediu confortabil și uscat la corp. Funcționează pe baza de evaporare a transpirației de la corp spre straturile de exterior ale îmbrăcămintei.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

304,99 Lei 394,99 Lei (22%)

Under ArmourCHARGED ESCAPE W

44,99 Lei 49,99 Lei (10%)

SalomonEVASION 2-PACK