MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Salomon BRIGADE AUDIO

Cască de schi bărbați (8741047212)

Mărime: S
S
Ultimele produse din stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

369,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
554,99 Lei   Economisiți: 185,00 Lei (33 %)
Cantitate

DE ACTUALITATE: Chiar și în această situație dificilă, echipa noastră face chiar maximum, dar este posibil să apară o mică întârziere la trimiterea comenzilor. Vă reamintim că, prin decizia Guvernului, magazinele Sportisimo sunt temporar închise și, în același timp, am luat măsuri stricte la procesarea comenzilor și la expedierea lor. Mai multe informații >

În lista de cumpărături

Descriere

Salomon BRIGADE AUDIO

Salomon BRIGADE AUDIO este casca ideală pentru snowpark. O cască cu o formă unică, sistem audio și noua căptușeală în interior, care se poate înlocuii cu o căciulă.

  • carcasă mai mică
  • carcasă injectată ABS + EPS căptușeală interioară - rezistență ridicată la perforare, absoarbe șocurilecăptușeală detașabilă care se poate spăla - poate fi înlocuită cu o căciulă
  • protecții pentru urechi: căptușite cu blană artificială, lavabile, și cu sistem audio integrat
  • carcasă cu design unic, lăcuită cu lac mat
  • husă pentru cască

Specificaţii

Numărul articolului 8741047212
Cod producător L36706900
Greutate 560 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

179,99 Lei(16%) 149,99 Lei

SalomonAKSIUM ACCESS

714,99 Lei(27%) 519,99 Lei

ScottLIGHT VEST M'S ACTIFIT PLUS L

Produse alternative

999,00 Lei(16%) 834,99 Lei

CebeFIREBALL

814,99 Lei(36%) 519,99 Lei

BolleINSTINCT

1 099,00 Lei(15%) 929,99 Lei

MangoCUSNA VIP

539,99 Lei

ArcoreECHELON

834,99 Lei

HeadRACHEL