Salomon BAG AGILE 500

Borsetă alergare (3315000178)

Mărime: NS
NS

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

179,99 Lei cu TVA

Preţ iniţial: 239,99 Lei   Economisiți: 60,00 Lei  (25 %)

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Salomon BAG AGILE 500

Borsetă de alergare Salomon AGILE 500, care garantează o fixare perfectă pe corp, este adecvată mai ales pentru alergarea pe distanțe lungi și medii. Permite un acces ușor și confortabil la bidonul de apă și la toate celelalte lucruri necesare în timpul alergării. Centura este confecționată din materiale foarte elastice, care se adaptează formei corpului și dispune de terminații cu velcro pentru fixare. Dispune de un buzunar principal cu fermoar. Pentru o mai mare siguranță, este dotată cu elementele reflectorizante care cresc vizibilitatea în întuneric.
  • curea SensiFit, concepută din material elastic, care se adaptează anatomiei corpului și dispune de sistem de fixare cu fermoar velcro mare
  • posibilitate de ajustare facilă a lungimii după necesitate. Deschide catarama centurii de la capăt, taie lungimea excesivă și fixează din nou capătul centurii
  • 1 buzunar mai mare la spate
  • 1 buzunar frontal care se poate mări
  • impermeabilitate până la 500 mm
  • inclus este și un rezervor de 500 ml
  • construcție îmbunătățită a bidonului moale, cu partea superioară izolată termic pentru o manipulare mai ușoară, care oferă confort excelent, reduce presiunea și permite să bei fără a trebui să presezi volumul bidonului. temperatura maximă. 60 °C fără PVC, ftalați și bisfenoli

Specificaţii

Cod producător L40132000
Material 100D poliamidă, material tip plasă 3D Mesh, 70D Mini Ripstop
Număr de compartimente 2x (1 buzunar la spate care își poate mări volumul, 1 frontal mai mare)
Centură la talie da
Greutate 990 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

3 399,00 Lei(32%) 2 299,00 Lei

SuuntoSPARTAN ULTRA HR

59,99 Lei

RuntoREACH

114,99 Lei

SalomonXA CAP

214,99 Lei(25%) 159,99 Lei

SalomonAGILE HZ SS TEE M

Produse alternative

239,99 Lei(25%) 179,99 Lei

SalomonENERGY BELT

224,99 Lei(35%) 144,99 Lei

SalomonRS THERMOBELT