Salomon AGILE SS TEE M

Tricou de bărbați (L40210000)

Produse alternative

214,99 Lei 284,99 Lei (24%)

adidasRS HOODIE M

214,99 Lei 284,99 Lei (24%)

Under ArmourUA CG REACTOR FITTED LS

214,99 Lei 269,99 Lei (20%)

Under ArmourTHREADBORNE SEAMLESS LS

214,99 Lei 269,99 Lei (20%)

NikeDRY ELMNT TOP HZ

Descriere

Salomon AGILE SS TEE M

Tricou de bărbați Salomon AGILE SHORT SLEEVE, este echipamentul de bază pentru antrenamente de zi sau noapte, în oraș sau de trail. Este confecționat din două straturi de material, care asigură o respirabilitate foarte bună și dispune de elemente reflectorizante de 360° pentru a permite utilizarea ziua și noaptea, pe tot parcursul anului.
  • tehnologie AdvancedSkin - ActiveDry, care ajută la menținerea pielii uscate în toate condițiile, evacuează transpirația și umezeala de la corp pe suprafața îmbrăcămintei
  • Jersey, țesătură dublă tricotată, care are suprafața interioară sau compoziția internă diferită de exterior, este de asemenea produsă prin lipirea a două materiale, unul peste celălalt
  • croială activă
  • plasă respirabilă
  • elemente reflectorizante la 360° 

Specificaţii

Cod producător L40210000
Material 100% poliester
Greutate 100 g
Tehnologie AdvancedSkin ActiveDry

Tehnologii utilizate

AdvancedSkin ActiveDry

Tehnologie care vă asigură un mediu confortabil și uscat la corp. Funcționează pe baza de evaporare a transpirației de la corp spre straturile de exterior ale îmbrăcămintei.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 159,99 Lei 194,99 Lei (17%)

NikeDSTNCE SHORT BF 7IN

109,99 Lei 239,99 Lei (54%)

LottoSPEEDRIDE 600 III

44,99 Lei 49,99 Lei (10%)

SalomonEVASION 2-PACK