Salomon AGILE LONG TIGHT M

Pantaloni de alergare bărbați (1388004672)

Descriere

Salomon AGILE LONG TIGHT M

Acum poți alerga în toate anotimpurile. Confortul ușor al materialului elastic și panourile respirabile sub genunchi creează din acești colanți lungi Salomon AGILE LONG o îmbrăcăminte sport versatilă, adaptată la orice anotimp.
  • UPF 50 oferă protecție împotriva razelor solare UVA și UVB, protejează pielea de soare. Valorile corespund normei AS/NZS 4399:1996 6 (cel mai exigent standard internațional)
  • tehnologie AdvancedSkin - ActiveDry, care ajută la menținerea pielii uscate în toate condițiile, evacuează transpirația și umezeala de la corp pe suprafața îmbrăcămintei
  • material elastic în 4 direcții, cu aspect simplu
  • croială pe corp, foarte confortabilă pe piele
  • fermoare
  • talie elastică
  • șnur de fixare
  • fermoar în partea de jos
  • elemente reflectorizante la 360° 

Specificaţii

Cod producător L40117400
Material partea din spate: 84% poliester; corp: 16% elastan, 84% poliester; inserție: 16% elastan, 88% poliester; inserție spate: 77% poliamidă, 23% elastan
Buzunare exterioare 1x la spate cu fermoar
Tehnologie AdvancedSkin ActiveDry

Tehnologii utilizate

AdvancedSkin ActiveDry

Tehnologie care vă asigură un mediu confortabil și uscat la corp. Funcționează pe baza de evaporare a transpirației de la corp spre straturile de exterior ale îmbrăcămintei.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

359,99 Lei(20%) 284,99 Lei

Under ArmourQ4 SUPERBASE LEGGING

384,99 Lei(44%) 214,99 Lei

adidasRS WARM TIGHT M

304,99 Lei(24%) 229,99 Lei

Under ArmourRUN TRUE HEATGEAR TIGHT

339,99 Lei(32%) 229,99 Lei

NikeTECH TIGHT FL GX

214,99 Lei(30%) 149,99 Lei

LottoX-RUN LEGGINGS PL

214,99 Lei(32%) 144,99 Lei

AsicsTIGHT M