Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Salomon

Salomon AGILE HZ MID M

Pulover cu guler bărbați Cod: 1386001070
Vândut
Descriere
Hanorac de alergare pentru bărbați Salomon AGILE HZ MID cu mâneci lungi, care oferă confort maxim pe întreaga durată a joggingului. Dispune ...
Descriere

Salomon AGILE HZ MID M

Hanorac de alergare pentru bărbați Salomon AGILE HZ MID cu mâneci lungi, care oferă confort maxim pe întreaga durată a joggingului. Dispune de guler pe gât, fermoar scurt care permite o reglare confortabilă a temperaturii, după propriul plac. Model original, confecționat din material foarte călduros, dotat cu tehnologia AdvancedActive Warm. Confortul la purtare este asigurat de cusăturile plate, care reduc frecarea împiedicând astfel iritarea pielii. Terminațiile mânecilor sunt prevăzute cu orificii pentru degete. Siguranța în condiții nocturne/cu vizibilitate redusă este asigurată de elementele reflectorizante.
  • Tehnologia AdvancedSkin Warm a țesăturii tehnice AdvancedSkin îmbunătățește confortul la purtare prin menținerea pielii uscate și calde și prin protecția oferită, oriunde și oricând ai nevoie de ea.țesătura dublă tricotată, care are suprafața interioară sau compoziția internă diferită de exterior, este de asemenea produsă prin lipirea a două materiale, unul peste celălalt
  • croială activă
  • fermoar 1/2 cu protecție la bărbie
  • guler pe gât
  • tratament reflectorizant 

Specificaţii

Material
100% poliester 
Greutate
170 g/m²
Greutate
212 g
Tehnologie
AdvancedSkin Warm
Cod produs
1386001070
Codul furnizorului
L40112800
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Salomon