Russell Athletic SPORT 3P

Șosete (A8-260-1)

Descriere

Russell Athletic SPORT 3P

Șosete sport unisex Russell Athletic SPORT 3P, confecționate din material foarte confortabil Dry Power. Vor deveni rapid favoritele tale. Sunt adecvate pentru sport, timp liber și purtare zilnică, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Setul conține 3 perechi. Îmbracă-te de la cap până la picioare cu brandul Russell Athletic!
  • material foarte confortabil Dry Power
  • utilizare universală
  • grafică elegantă imprimată pe partea din față
  • Setul dispune de 3 perechi

Specificaţii

Cod producător A8-260-1
Material 80% poliester, 17% nailon, 3% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

54,99 Lei 69,99 Lei (21%)

ReaperREGINO

39,99 Lei 89,99 Lei (55%)

LottoSENSE TANK CO W

89,99 Lei 139,99 Lei (35%)

Russell AthleticRAW EDGE

de la 17,99 Lei 25,99 Lei (30%)

WillardSHAN