Russell Athletic SHORT LONG BASKET

Șort de bărbați (1212145728)

Descriere

Russell Athletic SHORT LONG BASKET

Pantaloni scurți stilați de bărbați Russell Athletic SHORT LONG BASKET cu croială confortabilă, mai lungă, decorați cu tiv contrastant și logo "R", imprimat pe coapsă. Sunt confecționați din material foarte rezistent, de calitate primă, care oferă confort maxim la purtare și adecvați pentru purtare zilnică sau sport. Model excelent de brand Russell Athletic, care va evidenția stilul tău personal!
  • croială confortabilă, mai lungă
  • tiv contrastant
  • logo imprimat
  • R"
  • talie elastică ajustabilă cu șnur
  • design modern
  • manoperă de calitate
  • material utilizat: bumbac confortabil

Specificaţii

Cod producător A8-072-1-099
Material 100% bumbac
Greutate 190g/m

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

99,99 Lei 179,99 Lei (44%)

LottoBRYAN VI BERMUDA

109,99 Lei 159,99 Lei (31%)

LoapVERDY

69,99 Lei 99,99 Lei (30%)

Russell AthleticMEN´S JERSEY LONG

89,99 Lei 179,99 Lei (50%)

ALPINE PROHARLIN

Russell Athletic SHORT LONG BASKET

Preţ: 69,99 Lei