Russell Athletic S/S CREW NECK TEE CORE LINE

Tricou de bărbați (1112392748)

Descriere

Russell Athletic S/S CREW NECK TEE CORE LINE

Tricou de bărbați Russell Athletic S/S CREW NECK TEE CORE LINE cu croială confortabilă, ideal pentru plimbarea în natură sau oraș. Produs original foarte stilat, care te va surprinde foarte plăcut mai ales datorită logo-ului de pe piept. Materialul de calitate, plăcut la atingere, garantează confort maxim pe întreaga durată de purtare. Model excelent de brand Russell Athletic, destinat purtării zilnice!
  • croială confortabilă
  • decolteu cu nervuri
  • logo original al brandului pe piept
  • bumbac 100% pentru confort 100%

Specificaţii

Cod producător A8-077-1-190
Material 100% bumbac
Greutate 160g/m

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

89,99 Lei 139,99 Lei (35%)

Russell AthleticRAW EDGE

89,99 Lei 179,99 Lei (50%)

LottoNIALL

de la 25,99 Lei

CrossroadCUBE

Produse alternative

Russell Athletic S/S CREW NECK TEE CORE LINE

Preţ: 49,99 Lei