Russell Athletic ICONIC ARCH LOGO PRINT

Tricou damă (1113265236)

Descriere

Russell Athletic ICONIC ARCH LOGO PRINT

Tricou de femei Russell Athletic cu mâneci scurte și design clasic ICONIC ARCH LOGO PRINT. Dispune de croială care se așează bine pe corp, design modern și este decorat cu logo original, aplicat pe partea frontală. Este confecționat din bumbac moale, foarte confortabil. Acest model excepțional nu ar trebui să lipsească din garderoba ta!

  • grafică elegantă imprimată pe partea din față
  • manoperă de calitate
  • material confortabil

Specificaţii

Numărul articolului 1113265236
Cod producător A8-101-2-606
Material 100% bumbac
Greutate 170

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

89,99 Lei(38%) 54,99 Lei

Russell AthleticTRICOU DAMĂ

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

ALPINE PROCHATHAMA 2

99,99 Lei(50%) 49,99 Lei

O'NeillLW VALLEY TRAIL T-SHIRT

Russell Athletic ICONIC ARCH LOGO PRINT

Preţ: 54,99 Lei