Russell Athletic CORE PLUS

Pantaloni trening bărbați (1242031059)

Descriere

Russell Athletic CORE PLUS

Pantaloni de trening sport pentru bărbați Russell Athletic CORE PLUS cu logo mai mic, contrastant și croială SLIM FIT, dotați cu manșete elastice în partea de jos. Sunt confecționați din material confortabil. Adecvați pentru purtarea zilnică, activități din timpul liber și sport.

  • material confortabil
  • manoperă de calitate
  • logo mic contrastant, imprimat

Specificaţii

Numărul articolului 1242031059
Cod producător A8-069-2-090
Material 52% poliester, 48% bumbac
Greutate 280

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

239,99 Lei(50%) 119,99 Lei

O'NeillLM O' JOGGER PANTS

409,99 Lei(31%) 279,99 Lei

Under ArmourMOVE AIRGAP PANT

554,99 Lei(26%) de la 409,99 Lei

Under ArmourUA COLDGEAR SWACKET PANT

234,99 Lei(61%) 89,99 Lei

Russell AthleticPÁNSKÉ TEPLÁKY R