Runto SCOUT

Căciulă elastică de alergare (1831000242)

Culoare: negru
Mărime: UNI
UNI

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

42,99 Lei cu TVA

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Runto SCOUT

Căciulă sport Runto RT-SCOUT care te va proteja de vremea rece și vânt. O poți purta în orice anotimp. RT-SCOUT este confecționată din material elastic, care învăluie ușor capul și îl menține cald. Acest model este destinat primar pentru alergare, dar îl poți purta și la diferite drumeții sau în timpul turei cu bicicleta. Dispune de design frumos și modern, unde nu lipsesc elementele reflectorizante și inscripția RUNTO.
  • material respirabil
  • design modern cu elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător RT-SCOUT-BLACK
Material 95% poliester, 5% spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

229,99 Lei 394,99 Lei (41%)

SwixXCOUNTRY W

214,99 Lei 284,99 Lei (24%)

EtapeDOLOMITE WS

109,99 Lei 179,99 Lei (38%)

ArcoreABALONE

43,99 Lei 69,99 Lei (37%)

SensorBLACK ACTIVE ȘORT

Produse alternative