Runto RT-WINTERCAP

Căciulă iarnă (1418000325)

Descriere

Runto RT-WINTERCAP

Căciulă de iarnă RT-WITNERCAP care va proteja eficient capul copilului tău pentru ca el să se poată bucuara din plin de anotimpul iernii. Model original, confecționat din material elastic și confortabil, care se adaptează la perfecție formei capului utilizatorului și previne risipirea căldurii din interior. Datorită stratului din fleece RT-WINTERCAP această căciulă este adaptată și celor mai reci condiții meteorologice.

Elementele reflectorizante de pe suprafață sunt o indispensabilitate.

  • material respirabil cu greutate redusă
  • imprimeu reflectorizant decorativ
  • depozitabilă
  • mărime universală pentru copii școlari

Specificaţii

Cod producător RTWINTERCAP-DARK
Material interior 100% poliester
Material exterior 95% bumbac, 5% spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

8,99 Lei

LewroNDIDI

29,99 Lei

LewroPIP

99,99 Lei(10%) de la 89,99 Lei

SpiraleK6D COLORADO

109,99 Lei

LewroLORENZO

124,99 Lei(12%) 109,99 Lei

LewroNIMA

104,99 Lei(47%) 54,99 Lei

KlimatexDASHI JNR