Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 8
42x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Runto

Runto RT-LEDBAG-SPORT

Rucsac sport cu iluminare Cod: 127974
Vândut
Descriere
Rucsacul sport Runto RT-LEDBAG-SPORT este prevăzut cu lumină LED pe partea frontală, care oferă o protecție sporită în condiții cu ...
Descriere

Runto RT-LEDBAG-SPORT

Rucsacul sport Runto RT-LEDBAG-SPORT este prevăzut cu lumină LED pe partea frontală, care oferă o protecție sporită în condiții cu vizibilitate redusă. Modelul sport este prevăzut cu 5 buzunare cu capacitate totală de 8,5 litri. Buzunarul principal este divizat în două părți, în buzunarul frontal se pot stoca diferite lucruri. Buzunarele laterale sunt potrivite pentru sticle de apă sau pentru pelerina împachetată. Modelul original, este dotat cu un buzunar mai mare în care se poate depozita hanoracul.

  • ca bonus rucsacul sport RT-LEDBAG-SPORT este pregătit pentru instalarea rezervorului cu apă, care se fixează pe partea din spate a compartimentului principal și furtunul acestuia se trece prin curele de umăr (rezervorul de apă și furtunul nu sunt incluse în pachet)
  • după apăsarea butonului rucsacul va începe să lumineze, la a doua apăsare lumina va pâlpâi și la a treia apăsare lumina va pâlpâi încet
  • centură ajustabilă
  • elemente reflectorizante decorative

Specificaţii

Material
material sintetic
Durata de viață a bateriei
pâmă la 30 h
Volum
8.5 l
Cod produs
127974
Codul furnizorului
RT-LEDBAG-SPORT-BL
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 42
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Runto