Runto RT-HD-HOLE

Banderolă unisex (1835000136)

Descriere

Runto RT-HD-HOLE

Ai parte de confort termic constant și în timpul jogging-urilor lungi din perioada iernii. Banderola textilă lată RT-HD-HOLE îți va oferi căldura suficientă și te va proteja împotriva unei eventuale răciri și de durerile de cap. Model original, confecționat din material confortabil și călduros, care se va adapta perfect formei capului tău. Dispune de orificii în zona urechilor pentru posibilitate de combinare cu căști sau ochelari.

  • imprimeu din material reflectorizant
  • design modern
  • material călduros

Specificaţii

Numărul articolului 1835000136
Cod producător RT-HD-HOLE-BLACK
Material 92% poliester, 8% Spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

54,99 Lei(32%) 36,99 Lei

AxisBANDEROLĂ

36,99 Lei(35%) 23,99 Lei

RuntoRT-HD-MASH

119,99 Lei(29%) 84,99 Lei

SalomonRS PRO HEADBAND