Runto RT-BOTTLE-SPACE 500

Bidon (6752001052)

Descriere

Runto RT-BOTTLE-SPACE 500

Spune stop tuturor bidoanelor PET, care după un timp au miros neplăcut, se deformează în timp, consumul băuturii din ele este inconfortabil și sunt absolut neecologice! Îți prezentăm bidonul sport Runto RT-BOTTLE-SPACE din noua generație, conceput din material rezistent, fără BPA.

Tritan este o noutate care nu eliberează nici o substanță negativă în băutură chiar și în timpul utilizării în timp, nu miroase ca sticlele PET obișnuite și este absolut nedăunătoare pentru sănătate și, datorită proprietăților sale pozitive este folosită în domeniul sănătății o durată lungă de timp.

RT-BOTTE-SPACE poate fi folosit la orice activitate de timp liber. De exemplu la ciclism, mersul pe role, plimbare, picnic...etc. Acest bidon sport dispune și de buclă practică care permite o prindere confortabilă în mână și de sistem de siguranță pentru a fi prevenită scurgerea băuturii.

  • bidon testat în EU
  • rezistent
  • capac cu sistem de siguranță împotriva scurgerii băuturii
  • buclă practică

Specificaţii

Numărul articolului 6752001052
Cod producător RT-BOTTLE-SPACE-500-PINK
Volum 500 ml

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Runto RT-BOTTLE-SPACE 500

Preţ: 44,99 Lei