Runto RT BOLT

Husă de mobil alergare (3315000061)

Culoare: Roz
În stoc

44,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
48,99 Lei   Economisiți: 4,00 Lei (8 %)
Cantitate

Aici puteți afla un magazin unde marfa listată în sistem este pe stoc. Puteți cumpăra marfa în magazin după ce disponibilitatea fizică a fost confirmată.

În lista de cumpărături

Descriere

Runto RT BOLT

Husă sport holder RT BOLT, practică pentru toate activitățile sport, unde vreți să aveți și telefonul mobil cu d-voastră. Fixare se face cu velcro pe braț, unde se poate fixa sigur fără să vă faceți griji că va cădea. Datorită acestui sistem veți putea fi în contact permanent cu mobilul d-voastră, foarte ușor de conectat cu orice alte aplicații sport. Puneți-vă căștile și start într-o nouă cursă personală de alergare.

  • închidere cu velcro
  • în plus husa dispune de BUZUNAR PENTRU CHEI

Specificaţii

Numărul articolului 3315000061
Cod producător RT-BOLT-PINK
Material elastan, PVC
Lățime 7.5 cm
Înălțime 14 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente