Runto HEADBAND QUATTRO

Banderole sport (1835000094)

Mărime: NS
NS
În stoc

26,99 Lei cu TVA

Cantitate

Aici puteți afla un magazin unde marfa listată în sistem este pe stoc. Puteți cumpăra marfa în magazin după ce disponibilitatea fizică a fost confirmată.

În lista de cumpărături

Descriere

Runto HEADBAND QUATTRO

Ai părul sub control constant, oriunde și oricând!

Ești deranjată de căderea continuă a părului pe față în timpul antrenamentului? Comandă acum aceste banderole sport Runto HEADBAND QUATTRO sunt soluția perfectă a problemei tale. Setul include 4 bucăți de banderole colorate care se asortează foarte ușor cu orice outfit. Pentru că sunt elastice se vor așeza excelent pe cap și vor preveni căderile nedorite ale părului în ochi.

  • set cu 4 bucăți
  • design modern

Specificaţii

Numărul articolului 1835000094
Cod producător RT-HEADBAND-QUATTRO-I
Material poliester, silicon, cauciuc
Lățime 0.99 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

41,99 Lei(42%) 23,99 Lei

RuntoRT-HD-HOLE

54,99 Lei(32%) 36,99 Lei

AxisBANDEROLĂ

109,99 Lei(22%) 84,99 Lei

R-JETBANDEROLĂ UNI FASHION BASIC

17,99 Lei

ArcoreLEMUR

36,99 Lei(35%) 23,99 Lei

RuntoRT-HD-MASH

Runto HEADBAND QUATTRO

Preţ: 26,99 Lei