MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Runto Centură pentru sport

Centură pentru sport (RT-JB13H035)

Produse alternative

Descriere

Runto Centură pentru sport

Această centură sportivă Runto RT-JB13H035 conține 3 buzunare, dintre care unu-l este mai mare și permite depozitarea telefonului sau a portofelului în siguranță. Alte două buzunare mai mici sunt adecvate pentru chei sau lucruri mai mici de care aveți nevoie. Un mare avantaj al acestei centuri este orificiu pentru căști, care este situat în buzunarul mare din mijloc. Utilizat în principal de cei care nu pot fără muzică nici în timpul sportului. Lungimea centurii este reglabilă și se fixează cu o cataramă.

  • 3 buzunare
  • orificiu pentru căști
  • lungime ajustabilă
  • închidere cu cataramă

Specificaţii

Numărul articolului RT-JB13H035
Cod producător RT-JB13H035
Material 100% poliester

Evaluare

1

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

54,99 Lei(9%) 49,99 Lei

OlympiaSTOPKY

47,99 Lei

RuntoFAST

109,99 Lei(59%) 44,99 Lei

LottoDAVIN

124,99 Lei(49%) 62,99 Lei

LottoJODY