Rucanor MP3 WALLET

Husă MP3 și mobil (28753-01)

Descriere

Rucanor MP3 WALLET

Manșetă Rucanor pentru telefonul mobil sau MP3 player. Manșeta este fabricată din neopren de 2 mm și PVC de 0,25 mm. Manșetă pentru dispozitive de până la 120 x 60 mm
  • manșetă de calitate, fabricată din neopren și PVC
  • manșetă reglabilă
  • dimensiuni maxime ale dispozitivului: 120 x 60 mm

Specificaţii

Cod producător 28753-01
Material neopren și PVC
Lățime 6 cm
Înălțime 12 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

159,99 Lei(43%) 89,99 Lei

JunsdJS713A-U6

69,99 Lei() de la 69,99 Lei

NikeHERITAGE 86 CAP METAL SWOOSH

44,99 Lei(20%) 35,99 Lei

KensisREDUS GREEN