Roxy TELL ME BABY B

Tricou damă (1113265813)

Descriere

Roxy TELL ME BABY B

Tricou cu mâneci scurte de femei Roxy TELL ME BABY B cu manoperă de calitate, confecționat din material ușor, confortabil și respirabil, cu croială mai lejeră care îți va oferi confort și stil. Designul minimalist este completat cu inscripție contrastantă Roxy. Completează-ți outfitul cu acest articol vestimentar modern de la Roxy.
  • mâneci scurte
  • decolteu rotund
  • decolteu moale
  • croială confortabilă
  • aspect neutru

Specificaţii

Numărul articolului 1113265813
Cod producător ERJZT04687-KVJ0
Material 52 % bumbac, 48 % viscoză
Croială regular

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

94,99 Lei(42%) 54,99 Lei

O'NeillLW ARIA T-SHIRT

129,99 Lei(23%) de la 99,99 Lei

Under ArmourGRAPHIC SPORTSTYLE CLASSIC CREW

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIAL T-SHIRT

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIAL T-SHIRT