Roxy SUGAR BABY FITNESS

Rucsac damă (3311216198)

Descriere

Roxy SUGAR BABY FITNESS

Rucsac frumos pentru femei Roxy SUGAR BABY FITNESS, cu manoperă stilată și de calitate, adecvat pentru excursii, la școală sau la serviciu, unde vei arată mereu bine. Rucsacul are un compartiment principal prevăzut cu fermoar și un buzunar mai mic cu fermoar. Bucla de sus facilitează purtarea în mână, bretelele capitonate de umăr și panelul de pe spate îți ușurează purtarea lucrurilor mai grele. Când se pe lângă toate acestea adaugă și designul floral, rezultă un model deosebit, care trebuie să îți aparțină!
  • buzunar principal cu fermoar
  • buzunar mic frontal cu fermoar
  • mâner superior pentru un transport ușor în mână
  • curele de umăr ajustabile
  • panou de spate capitonat
  • design fresh cu flori

Specificaţii

Numărul articolului 3311216198
Cod producător ERJBP04066-XKKW
Material 100 % poliester reciclat
Spate reglabil nu
Spate ventilat nu
Capac/Fermoar fermoar
Centură talie nu
Curea la piept nu
Lățime 32 cm
Înălțime 41 cm
Adâncime 11 cm
Volum 16 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Roxy SUGAR BABY FITNESS

Preţ: 169,99 Lei