Roxy ANTI BAD VIBES

Geantă de damă (9111036680)

Descriere

Roxy ANTI BAD VIBES

Geantă textilă pentru femei Roxy ANTI BAD VIBES cu compartiment principal cu fermoar, ideală pentru cumpărături și purtare zilnică, dar pe care o poți folosi și ca geantă de plajă. Depinde doar de tine cum o folosești. Cele două bretele de umăr se poartă ușor, iar spațiul interior de depozitare este suficient pentru ce îți trebuie.
  • buzunar principal cu fermoar
  • două bretele pentru purtare pe umăr sau în mână
  • material confortabil și ușor

Specificaţii

Numărul articolului 9111036680
Cod producător ERJBT03161-MJN0
Material 100 % bumbac
Lățime 41 cm
Înălțime 38.5 cm
Adâncime 17 cm
Volum 25 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

199,99 Lei(45%) 109,99 Lei

O'NeillBW GRAPHIC TOTE BAG

199,99 Lei(45%) 109,99 Lei

O'NeillBW GRAPHIC TOTE BAG

204,99 Lei(51%) 99,99 Lei

O'NeillBW GRAPHIC TOTE BAG