Rosti RUOTA DL ZIP

Tricou ciclism bărbați (7611016945)

Descriere

Rosti RUOTA DL ZIP

Tricou de ciclism pentru bărbați Rosti HIPSTER DL ZIP cu design exclusiv și croială pe corp. Materialele folosite la fabricație sunt patentate, non-toxice, non-alergenice, testate și respectă normele internaționale. Marginea acestui model este terminată pe partea dorsală în bandă elastică care dispune de elemente de silicon pentru stabilitate excelentă pe corp. Materialul THINK 44 este tricotaj tehnic de la Maglificio Corno, care oferă materialelor moliciune, respirabilitate, elasticitate și uscare rapidă. Mai multe de atât se comportă ca o a doua piele, sporește confortul și performanța.

  • produși în Italia
  • fermoar ascuns
  • mâneci cu croială clasică
  • material tip plasă sub brațe pentru o ventilație mai bună
  • mâneci terminate în bandă elastică
  • 3 buzunare la spate

Specificaţii

Cod producător 18-10002.D
Material 93% poliester, 7% elastan
Greutate 120 g/m²
Buzunare exterioare 3x pe spate

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

399,99 Lei

RostiWHEELS

179,99 Lei 229,99 Lei (21%)

EtapeSTONE

de la 23,99 Lei

ArcoreAROO

Produse alternative