Rosti GESSATO

Colanți ciclism damă cu talie mai înaltă (18-40003)

Produse alternative

374,99 Lei

RostiSKY

374,99 Lei

RostiNORMA

Descriere

Rosti GESSATO

Pantaloni scurți de ciclism pentru femei Rosti GESSATO, produși în Italia din materiale certificate, de calitate primă ACTION. Umplutura este certificată de Institutul Internațional Oëko-Tex din Zurich, care garantează că materialul textil nu conține nicio substanță nocivă.

  • umplutură NEW GEL
  • marginea modelului este terminată în bandă elastică care dispune de elemente din silicon
  • curea cu interior decorat cu logo-ul Rosti

Specificaţii

Cod producător 18-40003
Material 93% poliester, 7% PTFE (politetrafluoretilen)
Greutate 240gr/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

54,99 Lei 69,99 Lei (21%)

CraftCOOL MID 2-PACK

179,99 Lei 229,99 Lei (21%)

EtapeLISSA

de la 23,99 Lei

ArcoreAROO

129,99 Lei

ArcoreSHAPE