Rosti FURY LADY DL ZIP

Tricou ciclism damă (7612010649)

Descriere

Rosti FURY LADY DL ZIP

Tricou de ciclism pentru femei Rosti FURY LADY DL ZIP cu croială îngustă pe corp și design exclusiv. Este produs în Italia din materiale de calitate, care corespund normelor internaționale. Materialul THINK 44, produs de compania Maglificio Como oferă respirabilitate, elasticitate, moliciune și se usucă rapid, iar datorită manoperei și proprietăților de care dispune se comportă ca o a doua piele.
  • mâneci terminate în bandă elastică
  • fermoar lung acoperit
  • 3 buzunare la spate
  • marginea modelului este terminată pe partea dorsală în bandă elastică care dispune de elemente din silicon

Specificaţii

Cod producător 18-20002.D
Material 93% poliester, 7% elastan
Greutate 120 g/m²
Buzunare exterioare 3x buzunare la spate

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

724,99 Lei 804,99 Lei (9%)

Fox Sports & ClothingW ATTACK WATER JCK

179,99 Lei 229,99 Lei (21%)

EtapeLISSA

14,99 Lei 16,99 Lei (11%)

ArcoreNINA