Rossignol XPERIENCE 84 HD KONECT+NX12

Skiuri coborâre (RRF02EC)

Descriere

Rossignol XPERIENCE 84 HD KONECT+NX12

Noua tehnologie Rossignolu - Carbon Alloy Matrix face aceste schiuri, ideale pentru schiorii cu experiență. Energia și versatilitatea lor, sunt combinația perfectă pentru performanță cu un sentiment fin pentru freeride. Rossignol XPERIENCE 84 HD KONECT+NX12 sunt schiuri care oferă stabilitate bună pe canturi și mobilitate excelentă. Datorită tehnologiilor folosite aceste schiuri oferă un nou standard pentru all-mountain, care oferă performanțe excelente pe orice fel de pârtie.

Specificaţii

Cod producător RRF02EC
Teren 40% pârtii neamenajate, 60% pârtii amenajate
Abilități schior expert
Viteză mare
Construcție Duracap, fiberglass
Nucleu din lemn
Sidecat 133/84/120mm
Radius/Lungime 16m (178cm)
Legături/DIN NX12
Lungime recomandată 5 până la 15cm sub înălțimea posturii
Tehnologie MINICAP SANDWICH, PAULOWNIA WOOD CORE, CARBON ALLOY MATRIX AIR, TIP AUTO TURN, ROCKER TIP PROTECTOR, EXTENDED SIDECUT
Tehnologie POWER TURN ROCKER, EXTENDED SIDECUT

Tehnologii utilizate

POWER TURN ROCKER

90 % camber schi camber tradițional care adaugă energie, precum și un simț excelent pentru teren și stabilitate pe margini la viraj. Restul de 10 % profil mic Rocker la vârf. Intrare la viraj mai ...

EXTENDED SIDECUT

Radiusul continuă prin punctele de contact de la vârf și coadă unde începe curbura rocker. Cu cât viteza și înclinarea este mai mare, cu atât se extinde lungimea marginii care este în contact cu ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem schiurile

Experiență

  • începător – schiuri mai moi (nucleu din material compozit)
  • avansat – schiuri mai rigide (nucleu lemnos, armare - titan sau carbon)

Lungimea schiurilor (-5 până la -15cm sub înălțimea staturii în funcție de stil și experiență)

  • schiuri mai scurte - începători -15cm (mai ușor de manevrat, stabile la viteză mică, dar instabile la viteză mai mare)
  • schiuri mai lungi - avansați -5cm (mai greu de manevrat, dar mai stabile la viteză mai mare)

MAI MULTE INFORMAȚII ÎN SFATURI PENTRU ALEGERE

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

79,99 Lei 89,99 Lei (11%)

MizunoCOMPRESSION SOCKS