MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Rossignol RO-XC ALPHA-I TIP

Mănuși schi 2 în 1 (1424006256)

Descriere

Rossignol RO-XC ALPHA-I TIP

Mănușile de schi Rossignol RO-XC ALPHA-I TIP vor plăcea datorită posibilității de purtare în două variante. Mănușile cu degete pot fi ușor transformate în mănuși cu un deget pe vreme rea pentru o protecție suplimentară. Datorită materialului modificat de pe degetul mare și al doilea deget, poți controla cu ușurință smartphone-ul. 

  • încheieturi elastice
  • compatibilitate cu ecrane tactile
  • 2 / 1

Specificaţii

Numărul articolului 1424006256
Cod producător RLIMG28-200
Material 100 % nailon

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

184,99 Lei(29%) 129,99 Lei

ArcoreDISPATCH

339,99 Lei(13%) 294,99 Lei

LekiNORDIC CIRCUIT SHARK

219,99 Lei(15%) 184,99 Lei

IcebreakerTECH TRAINER HYBRID GLOVES

Rossignol RO-XC ALPHA-I TIP

Preţ: 174,99 Lei